Rozpečetěno, sečteno, podtrženo. Velké poděkování za Tříkrálovku
27. ledna 2023 Z organizace

Rozpečetěno, sečteno, podtrženo. Velké poděkování za Tříkrálovku

Jak se koledovalo v 18 městech a obcích na Českolipsku a Novoborsku pro Sociální automobil? Rekordně, s láskou a přáním všeho dobrého do nového roku. Podívejte se sami.

Do zapečetěných kasiček se vykoledovalo na podporu školního svozu zdravotně hendikepovaných dětí z našeho regionu v 18 městech a obcích z Českolipska a Novoborska rekordních 254 129 Kč, online navíc doposud 11 800 Kč. Děkujeme srdečně všem dárcům a dobrovolníkům za pomoc.

Seznam všech kasiček a dobrovolníků naleznete na tomto odkazu.

Sociální automobil provozuje na Českolipsku a Novoborsku Charita Česká Lípa od roku 2007 dvěma dodávkovými vozy ve třech pravidelných svozových linkách. Tato služba je v našem regionu unikátní, je přímo závislá na podpoře od veřejnosti a aktuálně ji využívá 25 dětí z našeho regionu, kterým poskytuje pocit samostatnosti a jejich rodičům pomoc.

Nestihli jste podpořit Charitu Česká Lípa v Tříkrálové sbírce? Nesmutněte, můžete kdykoli bankovním převodem na číslo účtu: 1387347379 / 2700. Děkujeme, že stojíte při nás.