Grantový program PEPCO podpořil volnočasové aktivity dětí
11. ledna 2023 Klub Koule NZDM

Grantový program PEPCO podpořil volnočasové aktivity dětí

PEPCO poskytlo částku 30 190 Kč na projekt „Aktivní trávení volného času znevýhodněných dětí“. Finance byly použity na zájmové kroužky a nákup hudebních nástrojů pro děti.

Fotbal, malování nebo plavání – to je jen část zájmových kroužků, které nyní mohou navštěvovat děti ze znevýhodněného prostředí, sociálně slabých rodin nebo rodin pěstounských. Díky grantovému programu Pepco tak děti tráví svůj volný čas smysluplně a se svými vrstevníky. Vybráno bylo celkem 15 dětí, které mají příležitost rozvíjet svůj talent a pracovat na svém rozvoji. Každý si vybral to své – někdo se chtěl zlepšit v malování, jiný natrénovat fotbalové triky.

Kromě zájmových kroužků jsme pořídili také hudební nástroje do Nízkoprahového zařízení pro děti a mládež Klub Koule. Zájemci z řad klientů NZDM tak mohou trénovat základy hry na hudební nástroje. Díky tomu tráví svůj čas s dětmi se stejným zájmem a pracují na sobě a svých hudebních dovednostech.

NROS_CMYK_logo                           Snímek obrazovky 2023-01-11 v 11.00.46

Projekt je podpořen Nadací rozvoje občanské společnosti z prostředků Pepco.