Velikonoční Obchůdek

31. 3. 2023, 14:00 - 1. 4. 2023, 15:00 Hypermarket Borská, Albert Benefiční akce, Akce pro dobrovolníky, Akce pro veřejnost

Děti z nízkoprahového Klubu Koule NZDM z Charity Česká Lípa opět nabídnou vlastnoručně vyrobené dárky a dekorace v charitativním projektu Obchůdky s Albertem. Cílem akce je usnadnit budoucí vstup do reálného života a zábavnou formou nechat malé obchodníky nahlédnout do světa podnikání. Svůj obchůdek otevřou v pátek 31. března a v sobotu 1. dubna v českolipské prodejně Albert v ulici Borská. Výdělek děti plánují využít na aktivity, které smysluplně podpoří jejich volný čas a naučí je něčemu novému.

Děti z Klubu Koule NZDM se na Obchůdky s Albertem důkladně připravovaly. Po mnoho týdnů vyráběly pro zákazníky dekorační předměty, jako jsou velikonoční věnce, mýdla, svíčky, velikonoční zápichy a další velikonoční dekorace. A teď se už zase těší na komunikaci se zákazníky a samotný prodej.

Na Obchůdky se připravujeme již od února a před startem akce vše pečlivě dolaďujeme. Letos jsou našimi favority pro prodej velikonoční věnce a vonná mýdla s motivem Velikonoc, ale určitě potěší i další dekorace do domácnosti,“ říká Marcela Jeništová, vedoucí nízkoprahového klubu.

Podpořit snahu a zručnost malých obchodníků může každý v pátek 31. března od 14 do 18 a v sobotu 1. dubna od 9 do 15, a to v hypermarketu Albert v ulici Borská v České Lípě.