Hlasuj pro Charitu v Neziskovce roku

15. 1. 2021 - 10. 1. 2022 kdekoli Akce pro veřejnost

Charita Česká Lípa je mezi pěti velkými neziskovými organizacemi z celé republiky, které bojují o titul Neziskovka roku. K tomu má možnost získat také Cenu veřejnosti.

Na jaře letošního roku se Charita Česká Lípa přihlásila do soutěže Neziskovka roku, kterou již devět let vyhlašuje Nadace rozvoje občanské společnosti (tzv. NROS) patřící mezi nejstarší a největší neziskové organizace v České republice. Ocenění je udíleno odbornou veřejností ve třech kategoriích podle velikosti organizace (velká, střední a malá neziskovka).

Na konci října postoupila Charita Česká Lípa mezi pětici semifinalistů, která se bude před odbornými komisemi ucházet o titul v kategorii „velká neziskovka“.

V soutěži se hodnotí profesionalita práce a efektivita v oblasti managementu i finančního řízení. Cílem Ocenění je zviditelnit ty nejlépe řízené organizace a představit příklady dobré praxe ostatním. Veřejnosti projekt ukazuje nový pohled na kvalitu práce neziskových organizací a soutěžícím přináší možnost zhodnotit svou činnost jedinečnou metodikou „Zdravé organizační řízení.“

Součástí soutěže je také samostatná kategorie Cena veřejnosti, kterou může získat jakkýkoli z celkem 13 semifinalistů ze všech tří soutěžních katagorií. O této speciální ceně rozhodují lidé hlasováním

Pro možnost účasti v Ceně veřejnosti musela každá organizace zaslat také minutové video o svých aktivitách. V tomto směru šla Charita Česká Lípa zábavnou a hravou formou a rovnou si složila vlastní píseň, kterou ve videu interpretuje PR zaměstnanec organizace Jiří Gottlieber.

O Charitě Česká Lípa můžete hlasovat na tomto odkazu.

Mgr. Jiří Gottlieber

mediální koordinátor Charity Česká Lípa